Gildenweg 6 - 1695 GD Blokker Tel: 0229-261400 | Mail: info@ceesenco.com

Webshops gebouwd door ons:

Webshop door ons laten bouwen? Lees meer

Hard-Wear

Hard-Wear.nl is een online webwinkel voor Hardcore en gabberspullen en verkoopt vele bekende merken zoals: Cavello, Australian, 100% hardcore etc. Ook staat Hard-Wear regelmatig op evenementen met een kleding stand.

Klant: Hard-Wear
Website: hard-wear.nl
Ontwerp door: Medialex
Ik wil ook zoiets!

West-Friesland Plant

Deze groothandel/plantencentrum is gevestigd in Zwaagdijk. Hier vind je een compleet assortiment laanbomen, heesters, coniferen, klimplanten, rozen, fruitbomen, vaste planten en waterplanten.

 

Klant: West-Friesland Plant
Website: westfrieslandplant.nl
Ik wil ook zoiets!

Fietsenstunt

Fietsenstunt.nl heeft ruime ervaring in het persoonlijk verkopen van fietsen, zowel online als offline. Kopen bij Fietsenstunt.nl is makkelijk, veilig en enorm voordelig. Fietsenstunt.nl levert de fiets, compleet rijklaar bij u voor de deur af. Of het nu gaat om een moederfiets, boodschappenfiets, racefiets of een elektrische fiets, zij zijn van alle markten thuis.

Klant: Fietsenstunt
Website: fietsenstunt.nl
Ik wil ook zoiets!

Zelfmarkeren

Zelfmarkeren is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht door Kees Vlaar. Door jarenlange ervaring in belijnen en markeren weet hij als geen ander op welke markeringsmaterialen u kunt vertrouwen. Het bedrijf richt zich dan ook volledig op het leveren van markeringsmaterialen voor bedrijfsvloeren of andere ondergronden waar markering gewenst is.

Klant: Zelfmarkeren
Website: zelfmarkeren.nl
Ontwerp door: Medialex
Ik wil ook zoiets!